Vsn logo
Uw partner in multimediaproducten

Nieuwe website

In de 3e week van oktober lanceren we onze gloednieuwe website!
Meer overzicht, meer handige sorteer mogelijkheden en een snellere zoekfunctie, zorgen er voor dat u met veel gemak en plezier uw producten kunt zoeken en bestellen!


VSN Bedrijfsfilm
Specialisten

Vendor Services Nederland (voorheen Video Service Nederland) is de enige all-media voorraadhoudende groothandel in Home Entertainment software producten in de Benelux.
Met een team van 40 specialisten zijn wij totaalleverancier van DVD, Blu-ray, CD, games, accessoires en merchandise. Onze catalogus bevat meer dan 500.000 verschillende producten, het overgrote deel leveren wij uit voorraad. Ons nieuwe pand in Alblasserdam met circa 3500 m2 magazijn en 700 m2 kantoorruimte is een ontmoetingspunt geworden voor leveranciers en klanten.


De relatie met onze partners staat voorop

Wij zijn een betrouwbare partner voor onze relaties en streven een lange termijn samenwerking na. Wij combineren kwaliteit en service met een persoonlijke benadering. Video Service Nederland staat garant voor het nakomen van gemaakte afspraken en dus leveringen. Wij leveren aan meer dan 1000 actieve (r)e-tailers in Nederland en Vlaanderen. Onze klantenkring bestaat uit internetwinkels, muziekwinkels, electronicaketens, boekhandels, groothandels, gameshops, speelgoedwinkels, videotheken en de overheid.

O.a. Bol.com, Wehkamp, Bookspot, Media Markt, Saturn, FNAC,  Fame, Top1Toys en zijn tevreden partners van VSN.


Ontzorgen en verrassen

Met onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van automatisering kunnen wij onze digitale productdatabase beschikbaar stellen. Deze is direct geschikt voor presentatie in een webshop of ten behoeve van uw kassasysteem. Al onze software is in eigen huis ontwikkeld en is daardoor uitermate solide maar zijn we niet afhankelijk van andere dienstverleners.
Onze database van ruim 500.000 artikelen bevat veelal uitgebreide informatie over de producten. Naast verrijkte content bieden wij tevens uitgebreide mogelijkheden voor de uitwisseling van orderberichten en digitale pakbonnen en facturen, indien gewenst ook in EDI formaten.


Kwaliteit

Vendor Services Nederland is na ruim vijfentwintig jaar een solide en nog steeds groeiende partij, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening en ondersteunende services. Onze volledige bedrijfsvoering is gericht op efficiënt zakendoen. Zowel in onze automatisering, onze automatische magazijnsystemen en in de in- en uitgangscontrole van de goederen worden de hoogste standaarden gehanteerd. Dit resulteert in een bedrijfsproces waarin de foutmarge nihil is en de doorlooptijden extreem kort.Login bij VSN

Uw emailadres:
Klantnummer:
Wachtwoord:
  


Contact:
078-6545556
© 2012 Vendor Services Nederland - Alle rechten voorbehouden