All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Algemeen

  Specialisten

  Vendor Services Nederland (voorheen Video Service Nederland) is de meest gespecialiseerde groothandel in home entertainment software producten in de Benelux.

  Met een team van specialisten zijn wij totaalleverancier van DVD, Blu-ray, CD, vinyl, games, accessoires, speelgoed en merchandise. Onze catalogus bevat meer dan 300.000 verschillende producten, waarvan wij het overgrote deel uit voorraad leveren. Ons ruime pand in Alblasserdam, met circa 3.500 m2 magazijn en 700 m2 kantoorruimte, is een ontmoetingscentrum voor leveranciers en afnemers waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

  De relatie met onze partners staat voorop

  VSN is een betrouwbare partner voor zijn relaties en streeft naar een constructieve samenwerking voor de lange termijn. Wij combineren kwaliteit en service met een persoonlijke benadering. VSN staat garant voor het nakomen van gemaakte afspraken, hoogwaardige logistieke,- en ICT oplossingen en betrouwbare dienstverlening. Wij leveren een ruime selectie actieve (r)e-tailers in diverse branches in de Benelux. Onze klantenkring bestaat uit internetwinkels, muziekwinkels, elektronicawinkels, boekhandels, groothandels, gameshops, speelgoedwinkels, videotheken en de overheid. Wij mogen o.a. Bol.com, Boekenvoordeel, Wehkamp, BCC, Bookspot, MediaMarkt, FNAC, Top1Toys en Standaard Boekhandel tot tevreden afnemers rekenen.

  Naast de relatie met onze afnemers is de relatie met onze leveranciers net zo belangrijk. Als servicepartner voor uitgevers streeft VSN ernaar een meerwaarde te bieden in de logistiek en verkoop van fysieke producten aan partners in het retail kanaal. Door onze pro-actieve, transparante en kosten efficiënte manier van werken brengen steeds meer leveranciers de opslag en verkoop van hun fysieke producten exclusief onder bij VSN. Met een enthousiast sales team zorgen wij ervoor dat alle releases en productacties iedere maand worden gepresenteerd en verkocht aan alle relevante spelers in de markt.  

  Ontzorgen en verrassen

  Met onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van automatisering kunnen wij onze digitale productdatabase aan afnemers beschikbaar stellen. Deze productcontent is direct geschikt voor presentatie in een webshop of ten behoeve van uw kassasysteem. Al onze software is in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor is ons pakket uitermate flexibel en stabiel en zijn we niet afhankelijk van andere dienstverleners op dit gebied.

  Onze database van ruim 300.000 artikelen bevat veelal uitgebreide informatie over de producten. Naast verrijkte content bieden wij tevens tal van mogelijkheden voor de uitwisseling van orderberichten, digitale pakbonnen en facturen, indien gewenst ook in EDI formaten.

  Kwaliteit

  Vendor Services Nederland is al ruim dertig jaar een betrouwbare en solide partij, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, ICT oplossingen en ondersteunende services. Onze volledige bedrijfsvoering is gericht op transparant en efficiënt zakendoen. Zowel in onze automatisering, onze automatische magazijnsystemen en in de in- en uitgangscontrole van de goederen worden de hoogste standaarden gehanteerd. Dit resulteert in een bedrijfsproces waarin de foutmarge nihil is en de doorlooptijden extreem kort.

  Wilt u van gedachten wisselen en bekijken hoe VSN u van dienst kan zijn? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een afspraak.